جلسه آموزشی NCD وموازین بهداشتی آئین نامه مکان کسب
برگزاری جلسه آموزشی موازین بهداشتی مکان کسب و NCD در تاریخ 96/10/27برای جمعی از کسبه و بازاریان بخش پره سر
این جلسه آموزشی که توسط مراقب سلامت جناب آقای کریم آبشت و سرکارخانم سولمازداداشی کارشناس بهداشت محیط مرکز جامع سلامت بخش پره سر برای جمعی از کسبه و بازاریان بخش پره سربرگزار گردیدبه توضیح مواردی پرداخته شد که شرایط بهداشتی بودن مکان کسب را برای حاضرین براساس قانون ماده 13 و 14 مواد خوردنی و آشامیدنی تشریح می نمودودر ادامه توسط آقای آبشت نیز اهمیت لزوم کنترل قندو چربی در سلامت و پیشگیری از بیماری دیابت و چربی خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی ( سکته های قلبی و مغزی ) و سرطانها درافراد بالای 30سال مطرح گردید وحاضرین را به انجام آزمایشاتمربوط به NCD (قند و چربی، تشخیص سریع سرطان روده بزرگ ، غربالگری سرطان سینه وسرطان دهانه رحم) وانجام آنتروپومتری (اندازه گیری قد و وزن و... )مخصوصا در افرادبا ریسک فاکتورهای خطرترغیب وتشویق نمودند.
نظر دهید