• 1396/10/28 - 01:19
  • تعداد بازدید خبر : 58
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

جلسه آموزشی NCD وموازین بهداشتی آئین نامه مکان کسب

برگزاری جلسه آموزشی موازین بهداشتی مکان کسب و NCD در تاریخ 96/10/27برای جمعی از کسبه و بازاریان بخش پره سر

این جلسه آموزشی که توسط مراقب سلامت جناب آقای کریم آبشت و سرکارخانم سولمازداداشی کارشناس بهداشت محیط مرکز جامع سلامت بخش پره سر برای جمعی از کسبه و بازاریان بخش پره سربرگزار گردیدبه توضیح مواردی پرداخته شد که شرایط بهداشتی بودن مکان کسب را برای حاضرین براساس قانون ماده 13 و 14 مواد خوردنی و آشامیدنی تشریح می نمودودر ادامه  توسط آقای آبشت نیز اهمیت لزوم کنترل قندو چربی در سلامت و پیشگیری از بیماری دیابت و چربی خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی ( سکته های قلبی و مغزی ) و سرطانها درافراد بالای 30سال مطرح گردید وحاضرین را به انجام آزمایشاتمربوط به NCD (قند و چربی، تشخیص سریع سرطان روده بزرگ ، غربالگری سرطان سینه وسرطان دهانه رحم) وانجام آنتروپومتری (اندازه گیری قد و وزن و... )مخصوصا در افرادبا ریسک فاکتورهای خطرترغیب وتشویق نمودند.

  • گروه خبری : اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر
  • کد خبر : 32895
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/10/28 01:19