• 1399/12/27 - 23:28
  • تعداد بازدید خبر : 89
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پیشگیری از کرونا با تغذیه سالم

برای پیشگیری از بیماری کووید 19 علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی ، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک با رژیم غذایی مناسب و افزایش مقاومت بدن با تامین مواد مغذی، از ابتلاء به بیماری کرونا پیشگیری کنیم.

 هر روز در وعده های غذایی از سیر و پیاز و زنجبیل استفاده کنید چون این سه تقویت کننده های سیستم ایمنی هستند .

-          سعی کنید دوسوم بشقاب غذایتان را به سبزیجات و حبوبات اختصاص دهید.

-          احتمال ابتلای افراد چاق به کرونا بیش از افراد دیگر است مراقب وزنتان باشید.

-          در دوران همه گیری کرونا از مواد غذایی کم چرب و کم نمک با قند کمتر استفاده کنید

-          برای پیشگیری از کرونا مکمل های مولتی ویتامین را خود سرانه مصرف نکنید

-          هر روز از منابع غذایی دو ویتامین " آ " و "ای" چون هویج ، کدو حلوایی ، سبزیهای سبز تیره ، زرده تخم مرغ ، شیرو.... استفاده کنید

-          از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی و کباب مغز پخته نشده خودداری کنید

-          روزانه 6-8 لیوان از اب و سایر مایعات سالم استفاده کنید نوشیدن آب به دفع سموم و حفظ ایمنی کمک میکند

-          مکمل 50000 واحدی ویتامین "د" یک عدد در ماه به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک میکند .

  • گروه خبری : اخبار و تازه های شبکه بهداشت و درمان رضوانشهر
  • کد خبر : 70004
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/12/27 23:28