پیشگیری از کرونا با تغذیه سالم
برای پیشگیری از بیماری کووید 19 علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی ، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک با رژیم غذایی مناسب و افزایش مقاومت بدن با تامین مواد مغذی، از ابتلاء به بیماری کرونا پیشگیری کنیم.
هر روز در وعده های غذایی از سیر و پیاز و زنجبیل استفاده کنید چون این سه تقویت کننده های سیستم ایمنی هستند .
- سعی کنید دوسوم بشقاب غذایتان را به سبزیجات و حبوبات اختصاص دهید.
- احتمال ابتلای افراد چاق به کرونا بیش از افراد دیگر است مراقب وزنتان باشید.
- در دوران همه گیری کرونا از مواد غذایی کم چرب و کم نمک با قند کمتر استفاده کنید
- برای پیشگیری از کرونا مکمل های مولتی ویتامین را خود سرانه مصرف نکنید
- هر روز از منابع غذایی دو ویتامین " آ " و "ای" چون هویج ، کدو حلوایی ، سبزیهای سبز تیره ، زرده تخم مرغ ، شیرو.... استفاده کنید
- از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی و کباب مغز پخته نشده خودداری کنید
- روزانه 6-8 لیوان از اب و سایر مایعات سالم استفاده کنید نوشیدن آب به دفع سموم و حفظ ایمنی کمک میکند
- مکمل 50000 واحدی ویتامین "د" یک عدد در ماه به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک میکند .
نظر دهید